neděle 17. června 2012

The Daring Bakers



Hned jak jsem si založila blog, tak jsem se zaregistrovala do The Daring Bakers. A proto teď píšu tento článek, protože u nás v ČR není moc lidí co by to znali. O čem tedy The Daring Bakers je?



The Daring Bakers (odvážní pekaři) je projekt, který vznikl v roce 2006. Založila ho skupinka lidí, kteří rádi pečou a chtěli vytvořit něco, co by spojilo co nejvíce lidí u společného pečení. Původně tento projekt založily dvě ženy - Lisa a Ivonne -, které si vždycky zvolily jeden recept, obě ho upekly a výsledek poté zvěřejnily každá na svém blogu. Pak společně porovnávaly, které se to více povedlo.
A takhle vlastně celý projekt funguje. Ze všech přihlášených se vždy vybere jeden, který zadá téma (recept) měsíce a ostatní ho musí upéct a zveřejnit na svém blogu následující měsíc.
Podmínkou je jen to, že musíte mít blog kde svůj výsledek zveřejníte, a za jeden rok můžete vynechat je 3 výzvy.
Ůčast na tomto projektu má samozřejmě mnoho výhod. Poznáte nové lidi, nové recepty z různých zemí a hlavně je to zábava. :)

Pokud vás tento projekt zaujal a chcete se také přidat nebo zjistit další potrobnosti : web

2 komentáře:

  1. Já jsem se už také přihlásila. Přes email mě pozvali až teďka a teď mi není jasné jestli mám ještě dneska upéct sušenky, abych měla výtvu splněnou. A taky nevím jak mám přidat fotky na DB web :/ Mám se ještě snažit upéct sušenky? (né že by se mi nechtělo :D)
    Nemohla by si mi prosím pomoct? Nevím si rady:/
    Tady je adresa mého blogu kdyby něco: http://cookies-cat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sušenky klidně upeč, tím nic nezkazíš a navíc když se ti vážně chce ;). Je to hlavně o zábavě, jak můžeš vidět já doplňuji i starší výzvy, protože mě třeba to téma zajímá :). Já všechny výzvy nafocené mám a upečené taky jen to nějak nestíhám dávat na blog (:-/) musím se polepšit ;).
      je super, že jsi mezi Odvážnými pekaři, čím více lidí tím lépe! ;)

      Vymazat